Sommige gebruikers van TikTok willen graag de mijlpaal van 1000 TikTok volgers halen. maar er zijn TikTokkers met nog veel meer volgers. Wie heeft de meeste volgers op TikTok? In dit artikel geven we een overzicht van de populairste TikTokkers en wat hen zo succesvol maakt.

Wie heeft momenteel de meeste volgers op TikTok?

Vanaf 2024 is de persoon met de meeste volgers op TikTok Khaby Lame, met meer dan 155 miljoen volgers. Khaby Lame, een Italiaanse content creator, werd beroemd door zijn humoristische en woordeloze video’s waarin hij reageert op complexe life hacks door eenvoudige en logische oplossingen te tonen.

Andere populaire TikTokkers

1. Charli D’Amelio

Charli D’Amelio was lange tijd de meest gevolgde persoon op TikTok voordat Khaby Lame haar overtrof. Ze heeft meer dan 150 miljoen volgers en werd beroemd door haar dansvideo’s op TikTok die miljoenen keren bekeken worden. Charli heeft zo een grote invloed, met deals en samenwerkingen met grote merken, waar ze veel geld mee verdient op TikTok.

2. Addison Rae

Addison Rae is een andere prominente TikTokker met meer dan 88 miljoen volgers. Ze staat bekend om haar dans- en lip-sync video’s. Addison heeft haar succes op TikTok vertaald naar een acteercarrière en lanceerde haar eigen schoonheidsmerk.

3. Bella Poarch

Bella Poarch heeft meer dan 80 miljoen volgers en is beroemd geworden door haar lip-sync video’s, vooral die waarin ze het nummer “Sophie Aspin Send” van Millie B. nasynchroniseerde. Haar video’s hebben een hoge productiewaarde en ze heeft een kenmerkende stijl ontwikkeld die haar onderscheidt van andere TikTokkers.

4. Zach King

Zach King, met meer dan 70 miljoen volgers, is bekend om zijn “magic vines” – korte video’s waarin hij indrukwekkende visuele effecten en illusies gebruikt. Zijn creatieve en technische vaardigheden hebben hem een groot en loyaal publiek opgeleverd.

Wat maakt deze TikTokkers zo populair?

De populairste TikTokkers delen enkele gemeenschappelijke kenmerken die bijdragen aan hun enorme volgersaantallen:

1. Consistentie

Regelmatig posten houdt hun volgers betrokken en helpt om relevant te blijven op het platform. Consistentie is een van de sleutels tot succes op TikTok.

2. Creativiteit

Deze influencers brengen creatieve en unieke content die opvalt. Of het nu dans, humor, visuele effecten of storytelling is, ze vinden manieren om hun video’s interessant en vermakelijk te maken.

3. Interactie met volgers

Populaire TikTokkers nemen de tijd om te reageren op reacties, deel te nemen aan trends en te communiceren met hun volgers. Dit helpt bij het opbouwen van een community en vergroot de loyaliteit van hun publiek.

4. Samenwerkingen

Samenwerken met andere populaire TikTokkers en merken helpt om hun bereik te vergroten en nieuwe volgers aan te trekken. Cross-promotie kan een effectieve manier zijn om je aanwezigheid op TikTok te laten groeien.

Veelgestelde vragen

1. Wie was de eerste persoon die 100 miljoen volgers bereikte op TikTok? Charli D’Amelio was de eerste persoon die de mijlpaal van 100 miljoen volgers bereikte op TikTok in november 2020.

2. Hoe verdienen TikTokkers geld? TikTokkers kunnen geld verdienen via verschillende methoden, waaronder merkdeals, gesponsorde posts, de TikTok Creator Fund, merchandise verkopen en donaties tijdens live streams.

3. Wat is het geheim van virale video’s op TikTok? Er is geen garantie voor virale video’s, maar video’s die creatief, boeiend, en kort zijn, met gebruik van populaire muziek en hashtags, hebben een grotere kans om viraal te gaan.

4. Hoe kan ik mijn volgersaantal op TikTok laten groeien? Door consistent te posten, deel te nemen aan trends, gebruik te maken van populaire hashtags, interactie te hebben met je volgers, en samen te werken met andere TikTokkers, kun je je volgersaantal vergroten.

5. Wie zijn de meest gevolgde merken op TikTok? Enkele van de meest gevolgde merken op TikTok zijn NBA, Netflix, en Red Bull, die elk een grote aanhang hebben door het creëren van boeiende en relevante content.

Foto van Stefan - Redactie Followfactory

Stefan - Redactie Followfactory

Ik ben gepassioneerd over sociale media en help graag anderen hun online aanwezigheid te verbeteren. Met diepgaande kennis van digitale trends deel ik waardevolle tips en strategieën.